Fastigheter i Milsbo!

Som ni ser så börjar det dyka upp en del fastigheter i Milsbo på kartan. Jag har sagt att de självklart får vara med i det här racet om intresset är stort där också. Vi drabbas alla lika hårt när våran fasta internetuppkoppling klipps i slutet på sommaren och när telefonin sägs upp som nästa steg.

Österby har beslutat sig för att bilda en egen förening och lämnar in sin ansökan om bidrag redan den första omgången, en ansökan som ska vara inne senast 31 maj. De fåtal som blir kvar som teleabonnenter på Rasjöstationen kan räkna med en snabb avveckling.

Här har den fasta telefonin varit borta i en vecka nu och det är en påminnelse om hur utsatta vi blir när den fasta telefonin försvinner. Skulle någon drabbas av sjukdom eller en olycka samtidigt som mobilnätet ligger nere är det långt till hjälp.

Många har ju avslutat sina fasta teleabonnemang för länge sedan och kanske tänker att det inte spelar någon roll om kopparnätet försvinner utan att ersättas med nyare teknik (fiber), men tänk efter en gång till och fundera hur du ska kalla på hjälp om ovan scenario skulle inträffa!

Det var inte länge sedan det var stora problem med mobilnätet. 

 

 

 

Lämna ett svar