Man blir ödmjuk!

Idag plingade det till i mailboxen och där låg en registrering av en användare på den här sidan. Man kan ju bli medlem på sidan för att kunna kommentera och få meddelanden när något nytt blir publicerat.

Bra tänkte jag, där har vi snart en till medlem i föreningen.

En liten stund senare ringde det på mobilen och en farbror presenterade sig och berättade att han hade lite problem med att hitta vart han skulle fylla i medlemsansökan. Jag guidade honom över telefon till medlemsfliken och vi sa hej då!

Efter en stund så ringde det han igen, nånting blev fel när han klickade på sänd och vi gick tillsammans genom formulärets olika fält och det visade sig att han missat ett. Han tyckte jag borde ordna större text för de som ser lite sämre. Nu fungerade det att skicka medlemsansökan och vi sa hej då igen.

Efter en stund kom medlemsansökan i mailboxen och jag märkte att han fyllt i sitt personnummer fel, lätt hänt tänkte jag och tänkte korrigerar felet själv genom att söka upp när han var född.

Det visade sig att personnumret var korrekt ifyllt men jag hade inte väntat mig att en 95-åring skulle vara så pigg och datorvan som den jag talat i telefonen med.

Så där har vi garanterat föreningens äldsta medlem, och jag är otroligt imponerad och glad att han vill vara med!

Lämna ett svar