Första fakturan är nu på gång!

Nu är första delfakturan för vårt fibernätverk på väg ut till alla medlemmar. Tyvärr har det dragit ut på tiden så den första fakturan kommer vara på 10.000 SEK gällande medlemsinsatsen (alltså 2 av de delinsatser á 5000 SEK som vi tidigare sagt), kostnaden för extraanslutningar (sekundära) faktureras i sin helhet med 7500 SEK.

Efter denna faktura återstår alltså en delinsats á 5000 SEK och en sista på ca. 3500 SEK.

Man får mer än gärna betala fakturan innan förfallodatumet för att hålla nere föreningens räntekostnader!

Fakturan skickas i första hand till den E-postadress ni registrerat hos föreningen och i de fall vi saknar E-postadress skickas den med reguljär post.

Vi kan också erbjuda E-faktura om man vill ha det och i så fall är det bara att anmäla sig via sin internetbank, sök efter ”Östra Gustafs Fibernätverk ekonomisk förening” bland de företag man kan välja E-faktura ifrån. Om ni måste fylla i kundnummer så skriv ert mobilnummer då vi inte har några särskilda medlemsnummer i dagsläget. Jag skickar fakturorna under morgondagen så vill man ha den här första fakturan som E-faktura gäller det att vara snabb.

Fakturan skickas via en tjänst som heter Billecta och vi har automatisk påminnelse och kravhantering på alla fakturor. I det fall man ej öppnat fakturan som skickats via E-post inom 7 dagar så skickas den automatiskt ut igen via vanligt brev, hjälp oss undvika den extra kostnaden genom att öppna er faktura.

I samband med att jag skickar ut SMS idag för att göra alla medlemmar uppmärksamma på att fakturan är på väg så skickar jag samtidigt ut ett ”kontrollmejl”. Om du inte fått det mejlet så betyder det att vi har en felaktig E-postadress registrerad på dig, uppdatera i såna fall dina uppgifter via http://ogfiber.se/om-foreningen/uppdatera-adressuppgifter/


Styrelsen i Östra Gustafs Fibernätverk

genom Fredrik Sköld

Lämna ett svar